Alle terrængående køretøjer (ATV’er) sælger godt på eBay

ATV auktioner er sunde markeder på eBay. Terrængående køretøjer har ændret sig i de sidste par år (naturligvis) og den store forandring har været fra én person ATV’er til to person modeller.

De bedst sælgende ATV’er på eBay er:

Bombardier

Arctic Cat

Kawasaki

Polaris

Yamaha

Honda

Suzuki

Efterspørgslen er især stærk i varmt vejr måneder, selv om snescootere er moderat

Hvis du vil ride alle terrængående køretøjer, tjek den amerikanske Consumer Product Safety Commission gratis sikkerhedsrapport, #450:

Hvis du er en ATV sælger på eBay, vil du gøre din købere en tjeneste til at henvise til den ovennævnte offentliggørelse, og også anbefale den følgende beskyttelsesudstyr skal bæres hver gang din køber rider en ATV:

Hjelm — Vælg en hjelm, der bærer navnet på enten Department of Transportation, den American National Standards Institute eller Snell Memorial Foundation. Hjelmen skal passe stramt og fastgjort sikkert. Full-Face hjelme beskytte dit ansigt samt dit hoved. Open-ansigt typer er lettere og køligere, men bør anvendes med en hagebeskytter, der vil tilbyde hage og mund beskyttelse.

Eye protection — øjenbeskyttelse er et must. Hvis et objekt som en sten, gren eller endda en bug rammer dig i ansigtet, det vil distrahere dig og kan medføre blindhed, hvis det rammer dig i øjnene.

Regelmæssig solbriller giver ikke tilstrækkelig beskyttelse. Den hjelm ansigtsskærm eller et par ridning beskyttelsesbriller beskytter dine øjne korrekt. Vælg velventileret beskyttelsesbriller, som kan være sikkert fastgjort og er fri for ridser.

Handsker — handsker beskyttelse mod hudafskrabninger og bidrage til at holde hænderne fra at få ømme, trætte eller koldt. Off-Road stil motorcykel handsker giver en god kombination af beskyttelse og komfort.

Støvler — ryttere skal bære støvler, der snøre mindst over ankel til ankelstøtte, med lave hæle for at forhindre boot fra at glide ud af fodstøtter.

Skjorte og bukser — en langærmet skjorte og lange bukser skal bæres for at reducere hudafskrabninger på kroppen.

Sælger ATV’er er et lukrativt marked på eBay- og ekstra fortjeneste, hvorfor ikke sælge sikkerhedsudstyr ovenfor? Det vil tilføje til din bankkonto og beskytte din købere.