Alt, hvad du altid ønsket at vide om flyselskab og Air Miles kreditkort

Før der ansøges om et flyselskab kreditkort, skal du spørge dig selv to spørgsmål:
1. hvilke fordele er tilgængelige fra den største flyselskab i mit område?
2. hvilket flyselskab kreditkort ville lade mig have det største udbytte hurtigt?
Et kreditkort, der er sponsoreret af et flyselskab normalt kun tillader dig at samle point til brug på den specifikke flyselskab. Der vil være praktisk, effektiv og økonomisk for dig, hvis det pågældende flyselskab styrer fleste af de umiddelbare ruter fra dit område. På den anden side bank sponsoreret kreditkort giver dig mulighed for mere frihed, idet den bonuspoint du optjener på dem, kan normalt anvendes på en lang række flyselskaber. Hvis der er ingen dominerende luftfartsselskab i dit område, vil så en bank kreditkort være mere gavnligt for dig. Noget andet at overveje er, at en bank kreditkort vil ofte kræve et lavere antal air miles, før du kan bruge dem til rejsen. Men brug ekstrem forsigtighed i at læse med småt på en bank sponsoreret kreditkort.
Air miles kreditkort kan være meget gavnligt for dem, der rejser hyppigt for business. Med disse typer af kreditkort optjene du belønninger i form af point, der kan indløses for air miles. Simpelthen bruge dit kreditkort til at købe din flybillet, og alle andre nødvendige varer og tjenester, og du vil være i stand til at indsamle en masse af miles. Med flyselskab kreditkort får du normalt ekstra point for at betale for din Flybillet med kreditkort. Du kan derefter bruge air miles for at få fremtidige gratis eller nedsatte ture til destinationen efter eget valg. Som et yderligere incitament tilbyde flyselskab kreditkort ofte bonus air miles på udvalgte butikker eller på specifikke rejsemål. Normalt, både flyselskab og bank sponsoreret kort give bonus air miles, når du logger ind med deres virksomhed.
Næsten alle større kreditkortselskab har forskellige niveauer af air miles kreditkort tilbud, noget som standard, guld og platin. Airlines og air miles kreditkort har normalt et medlemskab eller årligt gebyr, der varierer meget afhængigt af typen af kreditkort. Hvilket betyder, at jo bedre indstilling, og fordele til dig, jo højere gebyr. Du kan få en høj kreditmaksimum med guld eller platin kreditkort, men selvfølgelig medlemskab og årlige gebyrer vil også blive højere og disse tilføje op hurtigt.
Du kan ofte få indledende tilbud til 0% APR air miles kreditkort. De gør det blot fordi de ønsker virksomheden kreditkort. Men disse rentesatser gå op hurtigt efter den indledende periode, så hvis renten er af interesse for dig, en air miles kreditkort ikke kan være det rigtige valg for dig, da renten tendens til at være meget høj. Mange air miles kreditkort har også et minimum antal miles, som er nødt til at akkumulere før du modtager en gratis eller nedsatte trip. Sørg for at læse med småt og sørg for at du forstår alle bestemmelserne.
Der er nogle ulemper til at have en air miles kreditkort. Som vi nævnte tidligere, har disse kreditkort som regel meget højere renter end standard kreditkort, som kan tilføje op hurtigt hvis du ikke betaler off hele saldoen hver måned. Og desværre er det altid fristende at bruge air miles kreditkort for unødvendige indkøb for at akkumulere Point der skal udveksles i luften miles. Som med alle kreditkort skal air miles kreditkort anvendes ansvarligt for at kortindehaveren for at høste fordelene.