Hjernedøde investeringsforening udvalg

Omkring dette tidspunkt hvert år, privatøkonomi magasiner vil udføre en årlige ritual: ser på hvordan gensidige fonde har udført i det forløbne år – og derefter bruger disse oplysninger til at foreslå, hvilke gensidige fonde du bør vælge for det kommende år. Desværre, dette arbejde er et komplet spild af tid.
Det er klasse, dumme
Vælge en investeringsforening, alle forskningsdata viser, er faktisk meget enkelt og ligetil. De fleste af din ydeevne afhænger den aktivklasse, du vælger. Med andre ord, den største, vigtigste og mest betydningsfulde beslutning du gøre er om du vil sætte penge i aktier, obligationer, pengemarkedet regnskaber, fast ejendom, eller nogle andre klasse, såsom internationale aktier.
Omkostninger er den anden faktor til at overveje
Inden for en given kategori af investeringer såsom aktier, forskningen viser, at det vigtigste kendetegn, der bestemmer godhed af investeringen er bekostning forholdet opkrævet af administrationsselskabet, investeringsforening. For eksempel, hvis en gensidig fond selskab debiterer dig 2 procent af din fond balance til at administrere dine investeringer og et andet selskab debiterer dig.2 på en procent, næsten uvægerligt investeringsforening opladning lavere udgift forholdet vil gøre det bedre over lange perioder.
Aktivallokering for dovne mennesker
Når du forstår vigtigheden af aktivallokering og investeringsomkostninger, picking en investeringsforening kan koges ned til to enkle spørgsmål. Det første spørgsmål er, hvordan du vil fordele pengene mellem aktier, obligationer og andre investeringer. Du vil normalt have fleste af dine langsigtede investering penge i aktier, en del i obligationer at reducere volatiliteten i din investeringsportefølje og en del af dine penge — måske dit regnvejrsdag fond — i noget som en pengemarkedet konto.
Det andet spørgsmål, du skal fokusere på i udvælgelsen af en investeringsforening er udgifter ratio. Heldigvis, Internet og penge er hyperlinks kan du ret nemt få investeringsforening prospekter, og disse materialer giver udgifter ratio oplysninger. Dette er hvor du ønsker at starte – og formentlig færdig — din investeringsforening investering. Du ikke kan næsten vinde hvis du vælger en investeringsforening med en meget høj regning ratio. Du ikke kan næsten miste hvis du vælger en investeringsforening med en meget lav udgift ratio.
Hvorfor ikke prøve at slå markedet?
Lad mig også kort behandle spørgsmålet om at finde en gensidig fond manager, der genererer over gennemsnitlige afkast. Klart, nogle gensidig fondsforvaltere, over tid, har produceret ekstraordinære afkast — returnerer så høje, at de mere end opveje selv store udgift nøgletal. Det punkt du nødt til at indse, er imidlertid, at hvis du vælger at kigge efter en stjerne gensidig fond performer, hvad du behøver at gøre lige nu er identificere nogen, der vil være en stjerne i de næste to eller tre årtier, ikke nogen, der har været en stjerne i seneste to eller tre årtier. Langsigtede investeringer betyder, at du søger ud flere årtier ind i fremtiden – selv om du er pensionerede.
Bemærk også, at der udføres godt sidste år er ingen angivelse af hvem der skal udføre dette år. Gentagne gange, har undersøgelser vist, at sidste års eller sidste kvartal varme performer ikke er dette års eller dette kvartals hot performer.
At sætte mine penge hvor min mund er
Her er min personlige investeringsstrategi. Jeg er en stor tilhænger af indeksfonde. Gennem slutningen af 1990 ‘ erne investeret jeg næsten min hele porteføljen (måske 95 procent eller mere) i bredeste tilgængelige aktieindeks fonden tilgængelige for mig. I de sene 1990 ‘ erne, efter aktiemarkedet blev tydeligvis overvurderet (jeg sagde dette i print i bøger som millionær Kit (Random House, 1999), jeg begyndte at bruge afbalanceret indeksfonde, (som indeks både aktier og obligationer).