Hvordan man kan gå på gulvet og tale med kunder

Dette kan synes en underlig emne at indføre. Men det er de mest underudnyttede færdigheder af mange detail ledere, men en af de vigtigste roller i deres tilsyn.
1. du er Maitre af din virksomhed
Din rolle er at tage med en maitre d’hotel. Du skal opfylde dine gæster (kunder), byde dem velkommen og sikre de forlade med en positiv følelse om din virksomhed. Du bør indstille afsat mindst én time om dagen at gå til butikken og tale med kunder.
2. overvindelse af forlegenhed
Mange ejere vil ikke gå på gulvet og tale med kunder, fordi de får flov, starte en samtale. Hvis dette gælder for dig, så tag et udsnit af produkter og beder kunder at prøve dem. Det starter altid en samtale og så du kan spørge dem hvad de synes om din butik.
3. ren tabellerne
En alternativ fremgangsmåde er at rense tabeller i en restaurant eller arbejde på taske fylde ved kassen. Disse er ideelle steder at starte en samtale og virkelig finde ud af, hvad kunder tænker på din butik.
4. Gå gulvet bør gøres åbent
Når walking gulvet introducer dig selv til kunden, som ejer. Få dem til at give dig med idéer til, hvordan de tror du kunne forbedre servicen til dine kunder.
5. variere tidspunktet på dagen du gang i butikken
Det plejede at være traditionelle for ejerne at gå i butikken på åbningstid. Dette er stadig en stærk tradition i Japan hvor det stadig er et meget formelt arrangement. Du vil få mere fra varierende tidspunktet på dagen, som du rent faktisk gå rundt. Dette vil gøre dig til at opfylde forskellige kunder og se dit hold og opbevar ved forskellige aktivitet point.
6. hvor meget tid skal du bruge på gulvet
Nogle af de førende forhandlere tilbringe så meget som 20% af deres tid på at gå i butikken. De mener også, det er den vigtigste og mest underholdende del af deres arbejdstid.
7. feed Back ideer
Sørg for at du feed back kommentarer til dit hold. Husk, ros i det offentlige, irettesættelse i private. Teamet vil være interesseret i din kommentar. Sørg for, at de er bevidste om, hvorfor din gå gulvet. Kontroller, at du taler med dem, mens du går på gulvet. Dette vil slappe af dem og gøre dem til at føle din del af deres team.
Ledelse notat
En besked fra McDonalds
En dag mens du er på vej tilbage til kontoret fra en vigtig frokost i den bedste restaurant i byen, Ray Kroc, ejer af McDonalds kæde i USA, spurgte hans chauffør til at passere gennem et par McDonalds parkeringspladser. I en plettet han papirer fanget i buske langs den ydre hegn.
Han gik straks til den nærmeste mønttelefon, kaldt hans kontor for at få navnet på lederen, derefter kaldet manager for at tilbyde at hjælpe ham pluk op den fejlende skidt.
Både ejer af McDonalds kæde i hans dyre jakkesæt og den unge manager mødtes i carpark og kom ned på deres hænder og knæ for at afhente papiret.
Som ledere er vi ofte mere interesseret i aktiviteten inde i vores forretningslokaler end i bygningens udvendige udseende. Udseendet af din bygning, og det er omgiver er på frontlinjen af organisationens image i offentligheden – som Ray Kroc var godt klar over.