Hvorfor ville nogen virksomhed betale et Finder’s gebyr?”

Der er mere end 240,000,000 mennesker i dette land- og millioner af virksomheder (små, mellemstore & store). Kan nogen virksomhed kender alle kilderne af udbuddet, potentielle købere, eller udbydere af nødvendige tjenester? –Ikke på dit liv!
Hvorfor skal en virksomhed bruge tusindvis af dollars, og binde væsentlige ansatte at gøre noget, men forskning eksistensen af disse leverandører, købere og udbydere–når de kan nemt lade en Finder gå til besværet med at finde de kontaktpersoner, de har brug for. Og disse gebyrer er betydeligt mindre end hvad de ville have brugt, hvis de havde gjort forskningen selv.
Finderne tjene deres gebyrer ved lugning-gennem ukvalificeret kundeemner og flager; ved at følge alle blindgyde stier; og til sidst at lægge deres hænder på en reel og egentlig kilde, køber, eller hvad. –Det er, hvad en Finder bliver betalt for at gøre.
En virksomhed eller person, der betaler et Finder’s gebyr, betaler det så de ikke behøver at jage ned alle disse ukvalificeret kundeemner, blindgyder, og blindgyder.
Det er virkelig langt lettere, end du måske forestiller dig… Men… Hvis du ikke ved hvordan man gør det (og gør det rigtigt), kan du jagte alle blindgyder uden nogensinde at finde en rentabel match. -Det er hvad der sker med mest amatør finderne – en masse blindgyder men ingen gebyrer!
Der er bogstaveligt talt millioner, og atter millioner af dollars, der bare venter på at blive hævdet af en person, der kan “finde” køber eller sælger, nødvendige for at gennemføre en transaktion.
Som en FINDER er følgende de vigtigste punkter at huske:
1. gør ikke prøve at sælge noget
Være en FINDER; ikke en Agent, repræsentant, sælger eller før sælger. Forsøg ikke at sælge noget; blot tilbyde kvalificeret kontakter til dine klienter, der tilbyder et Finder’s gebyr. Intet mere.
2. et ord om at forhandle
Som en FINDER, lad din kontaktperson og din klient forhandle deres egen aftale; Når du har bragt dem sammen.
3. brevpapir & konvolutter
Brug af fineste materialer (brevpapir & konvolutter) tilgængelige og opretholde den mest professionelle måde at drive forretning i al din omgang.
4. altid kvalificere kontaktpersonerne
Fremlægge kun kvalificeret kontakter til din klient. Ukvalificerede kontakter kun komme fra ukvalificerede “amatør” finderne.
5. vagt dine kontaktoplysninger
Giv aldrig din klient navn & adressen på en anden Finder. Når du gør, du starter en Daisy kæde, og er ikke berettiget til nogen form for Finder’s gebyr.
6. opbygge din liste over kontaktpersoner
LÆS… LÆS… LÆS… stadigt stigende antallet og kvaliteten af dine kontakter.
7. få organiseret
Holde kronologisk og komplette filer af alle dine korrespondance (selv telefonopkald) med både dine kontakter og dine kunder.
8. find det først
Altid finde det først, før du kontakter en potentiel kunde. Denne én handling, alene, vil spare dig en masse penge i papir, der ikke går ind i skraldespanden.
9. ikke spil skylden-spillet
Hvis du ikke får et svar fra den potentielle kunde, må ikke gøre hvad barnlig amatører bebrejder ikke annoncør; bebrejde dig selv. Du tilbyde sandsynligvis ikke den potentielle kunde om, hvad han ønskede; så prøv igen, eller give op, på den særlige konstatering mulighed.
Bemærk: Hvis en annoncør ikke reagerer på din kontakt tilbud, du bør holde dine øjne åbne for en lignende Finder’s gebyr mulighed; som du kan gøre det samme tilbud. -VÆRE SURE igen bekræfte din kontaktperson.
10. Vær tålmodig
“Nøgle” ord i at blive en succesfuld finder er tålmodighed. Grunden til de fleste amatør finderne aldrig tjene deres første gebyr er fordi de presse på for en hurtig afslutning. De forsøger at forhandle om aftalen for hovedforpligtede. IKKE gør det!! Lad jeres opdragsgivere, lukke deres egen del i deres egen tid. En “rigtige” deal vil lukke sig selv. En “forkert” deal vil aldrig lukke; Ligegyldigt hvor hårdt du skubbe og skubbe.
Som en finder, kan du arbejde hvor som helst du vil, når som helst du ønsker – bare ved at holde dine øjne & ører åbne. Selv en henkastet kommentar overhørte på gaden kan føre til et finder’s gebyr.
Uanset om du bor i Podunk, eller hovedstadsområdet New York City, kan du tjene konstant og anselig, Finder’s gebyrer hele året, hvert år.
Din familie, venner, business associates, lokale købmænd (samt og folk over hele nationen, og resten af verden) kan gøre dig en formue–hvis du ved, der vil betale dig et Finder’s gebyr for oplysninger du høre og se hver dag.
Ved hjælp af oplysningerne i denne rapport, kan du være godt på vej til at tjene din formue i Finder’s gebyr.