Kreditkort – grundlæggende

Hvordan långivere fungere – og hvordan de vil gøre en pæn formue fra den ubevidst
Kreditkortselskaber virke som uhyre klog, penge at gøre virksomheder, der udnytter hver smuthul for at maksimere interesse betalinger – og overskud – de tager fra dig hver måned. Intet, men kunne være længere fra sandheden. Disse finansielle institutioner opererer på enkle principper og udnytte faktum, at forbrugernes efterspørgsel og deres kunde naivitet vil holde business drejning uendelige over.
Det behøver ikke at være sådan, men. Ved hvad de skal kigge efter og du kan skære dine omkostninger og stoppe disse virksomheder fra at gøre en dime, mere end de skal.
Långivere udnytte det faktum, at folk bruger ét kort for mange indkøb. For eksempel, hvis du bruger en balance overførselshastighed specielt kort for udgifter i supermarkedet eller mall, strukturere de bevidst afdrag på en sådan måde, at du vil betale en formue på hele saldoen. Korrekt spille din plast, du skal installere en hær af kort som våben i krigen mod forbrugernes gæld. Bruger det rigtige værktøj til det rette job vil smadre dine kreditkort omkostninger.
Hvis du allerede heftig kreditkort regninger, vil overføre restbeløbet normalt betydeligt skære dine renteudgifter. Det betyder, at din nye udbyder betaler sig gæld på din nuværende kredit eller butikken for dig.
Derefter skylder penge til en (forhåbentlig) lavere rente for en fast- eller undertiden ubestemt-periode. Nøglen til at gøre dette arbejde er ved ikke at bruge dette kort for udgifter. Hvad kan dette betyde er at kreditkort udbydere vil derefter vende tilbage rentesatsen for hele restbeløbet op til en højere sats.
Forbrugere, der bruger på en kort, men ikke fjerne gælden hver måned bør fokusere på minimere interesse omkostninger. Søg markedet for den laveste Køb sats tilgængelige, men også huske på den dag, hvor du vil rydde balance i fuld (f.eks. Bonus tid, hvornår dine obligationer modne, osv.) og lad ikke balance spiralen over din hjælp.
Hvis du betale din balance i fuld hver måned så er renten irrelevant. Fokusere i stedet på gevinster tilgængelige fra brug af kortet for udgifter. Nøglen til dette er ordningen belønning, der tilbydes. Mange kreditkort tilbud point ordninger eller endda cash-back. Der er en enorm vifte af forskellige ordninger, men ved at vælge en du kan drage fordel væsentligt. Det er ofte nemmere bare at gå til en Cashback kort, hvor fordelene er mere synlige, men undertiden belønning ordninger tilbyder store incitament-især når de giver dobbelt point til nye kunder, og så videre.
Hvis du er en af de heldige mennesker at være gældfri kan du tage HÆVN over kreditkortselskaber og gøre gratis dollars fra deres produkter. Ordningerne er enkle at manipulere. Hvis de låne dig penge på 0%, kan du bank kontanter og Tjen interesse på det. Der er en række mekanismer, der gør det muligt at få penge ind på din opsparing konto hurtigt og nemt. En gang sin i, bare lad det sidde der for varigheden af gratis Renteperiode og betaler det tilbage i sin helhed, når det er afsluttet. Betydelige beløb kan gøres fra dette, men det er en strategi, der bør altid kun anvendes af forbrugerne med en god kredithistorie, ingen gæld og er parat til at gøre en lille indsats.
Butik kort bør undgås under næsten alle omstændigheder. De opkræver de højeste satser af interesse, og der tilbydes på et stormagasin counter er en nem lokke ind i en mine af forbrugernes gæld. Du bør aldrig bruge dem til at låne penge på, og hvis de tilbyder alle frynsegoder og fordele, Sørg for, de arbejder for dig. For eksempel tilbyder nogle 10 procent rabat på første køb. Hvis de gør det – Sørg for du tage dem på det når du køber noget stort, dermed maksimere din besparelse. Som regel, men undgå disse dyre løsninger som en Pest. Holde sig til et kreditkort at afgifter lav interesse på køb, og du vil være fint.
Nogle mennesker, men kan simpelthen ikke få nye kreditkort. Nogle gange er der helt gyldige grunde til dette, men andre gange kan det være på grund af ukorrekte oplysninger opbevares på din kredit reference fil. Gælder for en kredit reference selskab, som Experian, og kontrollere, at der er ingen fejlagtige sorte mærker på din rekord. Ud over at, er der en række enkle strategier kan du anvende, der vil øge din kredit score og hjælpe giver dig mulighed at få de bedste kreditkort til dine behov. I en styrkeposition, kan du derefter gøre kreditkort arbejde for dig.